donderdag 17 september 2009

Landschatten

Hartelijk welkom bij Landschatten

Landschatten is als project in 2009 ontstaan. Met Landschatten wil Bella Plant overal in Nederland eetbare landschappen laten groeien. Bella Plant kweekt krachtige kruiden, eetbare bloemen, duurzame groentes, fantastisch fruit, geweldige paddestoelen en sterke notenbomen.

Het assortiment groeit ieder jaar explosief. TuinSter Bea en vele vrienden met groene vingers wisselen graag plantmateriaal en kennis uit. Iedere herfst oogst Bea de zaden van kruiden, bloemen en groentes en kweekt daarmee het volgende jaar weer een indrukwekkend assortiment leuks.

De werkwijze van Bella Plant is innovatief met gebruik van technieken uit de biologisch dynamische landbouw, permacultuur en een mix uit gezond verstand, goed gevoel en groene vingers.

Ieder mens heeft groene vingers, soms moet hij/zij dat alleen nog maar ontdekken. Oefening baart kunst. Omgaan met planten zorgt voor een goede ontwikkeling van de zintuigen en de juiste intuitie.

Landschatten is een project, waarbij de materialen en kennis van Bella Plant doorgegeven worden voor nieuwe projecten. Binnen maar een paar jaar kunnen overal in Nederland eetbare landschappen ontstaan met volop oogst voor de bewoners. Zo komen wij weer in contact met de natuur, de natuurlijke levensritmen en met onze medemensen.

Met groene groeten, TuinSter Bea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten